Over PBS

nicole orriëns

Professional Blogging Services


Wat begon als één website, is uitgegroeid tot een succesvol blog netwerk onder de naam Professional Blogging Services. Ons hele blog portfolio vind je hier.

Doelgroep


Professional Blogging Services richt zich op vrouwen in de leeftijd van 18 tot 74. Maar blogs als Ren mama, ren, Koffiezettertje en Review Eerst worden ook door mannen gelezen.

De vrouw achter PBS


Nicole Orriëns heeft een universitair denk- en werkniveau. In 1993 behaalde ze haar doctoraal in de psychologie aan de Universiteit Utrecht. In de daarop volgende jaren ontwikkelde ze zich als schrijver en professioneel blogger.

Haar grote kracht is haar creativiteit.Ze weet ogenschijnlijk alledaagse onderwerpen om te toveren tot interessante posts. Bedrijven die bezig zijn met linkbuilding, zijn verzekerd van een hoge kwaliteit artikel waarin hun link op natuurlijke wijze tot zijn recht komt.

Publicaties


Ze publiceerde artikelen in onder andere het tijdschrift Kinderen, en werkte mee aan diverse reportages in tijdschriften als Marie Claire, Libelle en Margriet. In de zomer van 2014 verschenen 8 gastartikelen in De Telegraaf. Ook publiceerde ze artikelen op onder meer VrouwenPower, LoveToBeMama en Mama's.nl.

Een overzicht van de publicaties van Professional Blogging Services vind je hier.

PBS in de media


PBS is onder andere genoemd in de Flair en Margriet.

No comments: